2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde hizmet veren uluslar arası üretimlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanmaını da hikâyelemek, nasıl davranılacağını ve panik halinde insanların kendini riziko teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

üste, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Antrparantez Yangın Kapısının üzerinde mevcut Yangın Merdiveni Kapısı ürkü bar kilit sisteminin de problemsiz çalıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının kesifı darya kapanmasını esenlamaktır.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı gün otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olur.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page